Cercar

T'estimo... o no

Del 15 al 30 de maig
EXPOSICIÓ T’ESTIMO…O NO

Setmanes del Llibre Infantil i Juvenil


Exposició organitzada per les Centrals de Biblioteques de Tarragona i Terres de l'Ebre, en col·laboració i amb el suport del Consell Català del Llibre per a Infants i Joves, l’exposició gira al voltant de l’afecte i els sentiments.

El dia 26 de maig a les 18 hores hi haurà l'espectacle T'estimo o no? amb Carles i Lidia.

Els llibres que formen part de l'exposició estan dedicats a l'amistat, l'enamorament, la família i la gelosia entre d'altres. A més podràs emportar-te una guia amb comentaris de les lectures de l'exposició.


Un petit tast...

Els cinc horribles
Cinc animals molt lletjos, més aviat horrorosos, estan farts que la resta d'animals el mirin amb repulsió i decideixen lluitar contra aquest prejudici mirant que es fixin en coses més interessants.
Quins animals creus que poden ser? Com decideixen lluitar? per saber-ho vine a llegir-lo.
Pequeño azul y pequeño amarillo
El petit blau i el petit groc són molt amics, van junts a l'escola i són molt ón jans, però un dia s'abracen molt fort i es tornen verds en barrejar-se'ls els colors. Com s'ho faran perquè els seus pares els reconeguin?
No creus que és una bona pregunta? vols saber la resposta?
La meva mare és rara
Si creieu que les mares són sempre aquelles dones dòcils i encantadores que veieu pel carrer. llegiu aquest llibre: acabades de llevar i abans de prendre un cafè, les mares poden ser uns veritables monstres.
T'animes a llegir!

Pots venir i llegir aquí mateix els llibres. Només hi seran 15 dies!


Share/Bookmark