Cercar

Web de Col·lecció Local


Web de COL·LECCIÓ LOCAL
de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils

http://bibliotkcambrils.webnode.com/

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament torna a impulsar, un any més, la recuperació de la nostra memòria col·lectiva, investigant en la nostra història com a poble i fent especial menció d’algun ciutadà il·lustre.


Des de la biblioteca ens en fem ressò presentant-vos la nova Web, dedicada a fomentar la nostra identitat com a cambrilencs, i que vol donar a conèixer la història i el patrimoni de la ciutat a través de documents de la Col·lecció Local.


La Col·lecció Local de la biblioteca no conté llibres rars o curiosos, però sí que intenta recollir totes aquelles publicacions que parlen de la nostra ciutat. Hi trobareu llibres, però també programes de festes, fulletons, algunes fotografies i documents sobre la comarca a la que pertanyem: el Baix Camp. Finalment llibres publicats per o sobre alguns cambrilencs coneguts arreu, seria el cas del doctor Gimbernat o també de Josep-Lluís Carod-Rovira.


Hem volgut inaugurar la nova Web fent el nostre petit homenatge al Cardenal Vidal i Barraquer, al qual es dediquen les “Accions de pau en temps de guerra”.



A la primera pàgina a l’esquerra trobareu el Menú, si cliqueu al damunt de Cardenal Vidal i Barraquer, aquest es desplegarà i us mostrarà: Biografia; La seva empremta i Recursos digitals. A cada apartat trobareu els documents que es guarden a la biblioteca, amb la portada escanejada i un petit comentari.



Els apartats “Has llegit?” i “Participa” voldrien ser un espai d’intercanvi d’opinions. Al primer, des de la biblioteca us anirem recomanant totes aquelles novetats que ens ofereix el mercat editorial i que estan relacionades amb la nostra ciutat. Hi trobareu també un espai per fer la vostra recomanació. Al segon ens agradaria que ens aportéssiu idees per a millorar aquesta Web.
Finalment a “Qui som?” us oferim un mapa perquè ens pugueu localitzar fàcilment i unes fotografies de l’espai on s’ubica la Col·lecció Local.



Us animem a conèixer-la i a compartir experiències i documents. Visiteu-nos!


Share/Bookmark

1 comentaris :

Anònim ha dit...

Ens agradat molt la noticia es rica de continguts.És molt interesant i apota dades d'interès personal.