Cercar

Mobiliari nou: us agrada?






Durant el mes de gener, gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya, s'ha pogut adquirir el nou mobiliari de la biblioteca. Aquesta novetat ha afectat bàsicament a les plantes baixa i primera, que són les que tenien el mobiliari amb què es va inaugurar l'equipament, l'any 1997.



Durant els dies 2, 3 i 4 de febrer hem tancat les portes de la biblioteca per poder dur a terme aquest canvi que ha afectat a una bona part del mobiliari, encara que quedarà pendent per més endavant la renovació dels taulells d'atenció al públic.



Esperem que us hagin agradat els canvis, per això, ens agradaria que donéssiu la vostra opinió.


Share/Bookmark

8 comentaris :

Anònim ha dit...

trobem a faltar el sofà que teníeu al davant del revister

Anònim ha dit...

gràcies pel canvi de tamborets. són més còmodes.

Anònim ha dit...

l'espai dels ordinadors és més ampli; es treballa amb més comoditat

Anònim ha dit...

El mobiliari nou està molt bé però el soroll continua igual de fort, crec que n'hi ha massa.

Anònim ha dit...

L'espai per la lectura dels més petits ha quedat reduït al eliminar taules i cadires. Per poder llegir correctament necessitem poder recolzar els llibres infantils damunt de la taula i els sofàs no són prou adequats per treballar amb els menuts ja que segons les dimensions dels llibres els és més dificultós el passar i observar les pàgines. Si volem que els més menuts adquireixin l'hàbit de la lectura hauríem de tenir un espai on no haguéssim de patir per la falta d'espai i comoditat (a més és un espai compartit amb els pares)

Anònim ha dit...

Si, crec que s'ha millorat, sobretot les cadires no fan soroll quan les arrosseguen i son còmodes. Potser en determinades hores faltaria alguna taula mes. En quan als sorolls humans malauradament continuen excesius.

Anònim ha dit...

m'agrada el nou mobiliari i la zona dels diaris...; a la biblioteca infantil, falta una mica de comoditat per poder llegir amb els petits. coincideixo amb anònim al respecte del sofà davant el revister.
Entono un mea culpa respecte als sorolls. Potser quan portem canalla fen massa xivarri tots plegats (no només els petits).

Carmen ha dit...

Ha sigut una sorpresa molt agradable veure-hi que teniu un blog. Ànims. Ho esteu fent molt bé.