Cercar

LLIBRES COMENTATS A RÀDIO CAMBRILS

Us presentem un resum del dos àlbums infantils que ahir vam comentar a Ràdio Cambrils dintre de l'espai "Temps de Llibres", que s'emet a les 12.35h dels dijous.

MOLIST, Pep. Plis Plau. Barcelona: Baula, 2010. I1 PLI LLETRA PAL

Àlbum il·lustrat, adreçat als petits lectors, protagonitzat per la vaca Plis Plau. A través d'aquest personatge, que està humanitzat, viurem situacions quotidianes: el canvi d'estacions, la higiene personal, el menjar, dormir, etc. La vaca Plis Plau és la protagonista de tota una col·lecció.PAULINE, Carlioz. Un botó que enamora. Barcelona: Combel, 2010. I LLIBRE JOC
Àlbum il·lustrat en format de llibre joc i presentació atractiva; es presenta com una caixa amb un cor retallat, dintre del qual hi ha els dos protagonistes, i tancada amb una cinta acabada en un botó magnètic. Dintre trobem dues històries paral·leles, les dels dos protagonistes, que han perdut un botó dels seus abrics respectius. Tot i aquest atractiu inicial no recomaria aquest àlbum perquè fomenta el consumisme i la preocupació pel propi aspecte físic així com la perpetuació dels rols tradicionals assignats al sexe masculí i femení.

Més informació a: http://alotspetitprincep.blogspot.com/2010/11/un-boto-que-enamora.html


Share/Bookmark

1 comentaris :

Anònim ha dit...

Trobo que està molt bé aquest apartat amb les recomanacions!
G.