Cercar

Participació de la biblioteca a l'Escola d'hivern

L'Escola d'Hivern de la Biblioteca Pública és una proposta de formació per al personal de les biblioteques públiques de Catalunya organitzada per la Subdirecció General de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i coordinada per la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

La primera edició va tenir lloc l’any 2005, i des d'aleshores ha tingut una participació molt elevada, de més de 225 professionals cada any.

Enguany la Biblioteca de Cambrils ha estat convidada a participar en el curs: Estratègies 2.0 en entorns econòmics desfavorables, amb la presentació d’una bona pràctica relacionada amb el projecte Tot a un clic! que explica l’ús que fem de les noves tecnologies per a la gestió i difusió de la informació i per a establir vincles i relacions amb la comunitat, siguin usuaris de la biblioteca o no.

Les altres biblioteques convidades eren:
  • Biblioteca Ramon Fernández, de Castelldefels, amb La Wiki de creació de contes
  • Biblioteca Pública d’Abrera, amb Bloc de la col·lecció fotogràfica local
  • Biblioteca Mercè Lleixà, de Roquetes, amb Al servei de l’usuari: la biblioteca social
 Moltes gràcies a tots per l’interès que ens van mostrar i felicitats a la resta de companys pels projectes que es van presentar.


Share/Bookmark