Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils

Aquí teniu les nostres recomanacions de la setmana, per si no heu pogut escoltar Ràdio Cambrils.

NANCLARES, Silvia. Al final. Kókinos, 2010. I1 KOK

Àlbum, d’aire surrealista, que està il·lustrat per Miguel Brieva en la seva estrena com a il·lustrador d’àlbums, ja que fins ara s’havia dedicat al còmic. Està protagonitzar per una nena que s’oblida les claus de casa i a partir d’aquell moment va a parar a un món imaginari, on el lector adult hi trobarà referències a clàssics de la literatura infantil com Alícia, Peter Pan o Pinotxo. Recomanat per a tots aquells que estimen el món de la imaginació, sense prejudicis.

Més informació a: http://giralunamariola.blogspot.com/2010/05/al-final-de-miguel-brieva.html


MANDINE, Selma. Besos, besos. Jaguar, 2010

Àlbum il·lustrat de la col·lecció Miau, que combina històries dinàmiques i amb valors com l’amistat o la solidaritat amb una presentació atractiva i unes il·lustracions vistoses i plenes de tendresa. En aquest que us recomanem ens explicaran els diferents tipus de petons en funció de qui te’ls fa: el pare, comparat amb paper d’esmolar a causa de la seva barba, el germà que sempre té gust de xocolata, etc.
Un llibre tendre per llegir a l’hora d’anar a dormir, que transmetrà calidesa i afecte a més d’afavorir la lectura gràcies als seus textos breus i divertits.




Share/Bookmark

1 comentaris :

Anònim ha dit...

Que tendre aquest dels Petons. Gràcies per la recomanació!