Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils

Les recomanacions d'aquesta setmana són:

WAECHTER, Philip. Días de hijo. Lóguez, 2010. I1 LOG

Àlbum il·lustrat, que ens parla de la paternitat. L’autor és un pare novell i això es nota en la tendresa que traspuen tant els textos, molt breus, com les il·lustracions. No es tracta d’un recorregut lineal per la vida del nadó o de l’infant, sinó d’una tria dels moments més significatius o destacables, amb uns dibuixos de traç senzill i lineal, que de vegades van acompanyats d’un petit diàleg. Recomanable per a totes les edats; als pares amb fills grans també els pot agradar perquè els recordarà moments viscuts i als que els tenen petits perquè s’hi trobaran reflectits.



MAYER, Mercer. Rana ¿dónde estás?. Los Cuatro Azules, 2009. I1 MAY Pre-lectors

 
Àlbum il·lustrat, sense paraules, amb una seqüència de dibuixos, aparentment senzills, a carbonet, però que transmeten molt bé les emocions dels protagonistes i tenen un ritme cinematogràfic. Tenen també molts de detalls i això fa que cada vegada que te’ls mires vegis imatges que t’havien passat desapercebudes. La història és molt senzilla: un nen té una granota en una peixera, però aquesta aprofitant la nit s’escapa, i el nen, acompanyat pel seu gos, anirà cap al bosc a trobar-la i entre mig viurà un munt d’aventures.

El seu autor, Mercer Mayer va estudiar Art a Nova York i va publicar el 1967 el seu primer llibre: Un nen, un gos i una granota, iniciant així una sèrie de títols amb aquests personatges com a protagonistes.






Share/Bookmark