Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Una setmana més us oferim les nostres recomanacions. Si us agraden afegiu un comentari.


GASOL, Anna. ¡Atrévete Bruno!. Madrid: Almadraba, 2009. I2 PEZ


Àlbum il·lustrat que ens explica la història d’un llop petitó, en Bruno, que pertany a una família il·lustre (els seus besavis i avi són protagonistes de contes clàssics com La caputxeta, Les set cabretes o Els tres porquets) En Bruno té un problema i és que no sap grunyir i fer por i es clar la seva família està molt preocupada i intenta solucionar-ho de diverses maneres.

Recomanat per a primers lectors ja que la lletra és gran i els textos força breus. També per les il·lustracions que reforcen la història i fan èmfasi en els moments importants del relat.


Més informació a: http://www.bienvenidosalafiesta.com/index.php?mod=Notas&acc=VerFicha&datId=00000002LH

Fitxa de la il·lustradora

Web de la il·lustradora



CUSSÓ, Núria. Trompa llarga. Barcelona: Edicions del Pirata, 2010. I1 PLO


Àlbum il·lustrat de la col·lecció “Plou i fa sol” que conté històries escrites en dues tipografies (lletra lligada i lletra de pal) dintre de la mateixa pàgina, a la contraria hi trobem la il·lustració que les acompanya i les explica als infants que encara no saben llegir.


Trompa Llarga és el nom d’un elefant que es diferencia dels altres a causa de les dimensions de la seva trompa; això que en un principi és un inconvenient veurem com esdevé molt important per al desenllaç de la història.


Recomanat per a primers lectors per la diferent tipografia, la il·lustració que reforça la narració i el tractament de la diferència com a valor.

Més informació a: Edicions del Pirata


Share/Bookmark