Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils

Bon dia!
Aquí teniu les novetats de la setmana. Esperem que us agradin.

Contes de Grimm, Andersen, Perrault. Barcelona: Baula, 2010. I Contes

Recopilació de contes clàssics, que conté els més famosos i coneguts dels Germans Grimm, Hans Christian Andersen i Charles Perrault.

Estan agrupats per autors i a l’inici del conte hi trobem el detall del nom dels personatges, l’espai on transcorre la història i la durada de la lectura en minuts.

Es tracta d’un llibre pensat per a tenir a les prestatgeries i recuperar quan els infants demanin que se’ls expliqui un conte. En destacaríem l’encert de la tria i que mantenen fidelitat al text original, fins i tot amb la Moralitat final en el cas dels contes de Perrault.

Més informació a:
Bloc L'elefant trompeta

PÉREZ, Mélanie. El meu petit manual de desenvolupament sostenible: energies renovables, reciclatge, comerç just. Barcelona: Zendrera Zariquiey, 2010. I Natura

La col·lecció El meu petit manual, de l’editorial Zendrera Zariquiey està destinada a infants a partir de 6 anys, i es proposa, a través de jocs científics, educar i conscienciar en els valors de l’ecologia i el respecte a la natura.

En aquest àlbum, dedicat al desenvolupament sostenible, es proposen tot una sèrie d’experiments senzills i variats, explicats pas a pas, que serviran per a estalviar energia, protegir la biodiversitat o preservar el nostre entorn.

L’àlbum s’estructura en diverses propostes temàtiques. A cada doble full hi trobarem una proposta amb indicacions de joc o experiment, el material que podem usar i notes informatives. Tot il·lustrat amb dibuixos i colors que el fan més atractiu visualment.



Share/Bookmark