Cercar

Cloenda del Joc de l'Estiu


Aquest dimecres 7 de setembre ha tingut lloc l'entrega de premis del Joc de l'Estiu.

Una cinquantena d'assistents entre públic adult i infantil han assistit a la cloenda del Joc de l'Estiu d'enguany. En primer lloc s'han entregat els obsequis als guanyadors del Joc en categoria infantil (Dídac Segura Sanchís) i en categoria adult (Mònica Curto Blanch).





El jurat format per l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el regidor de Cultura, Francesc Garriga, i la regidora M. Cinta Ballesté, també ha estat l'encarregat d'entregar els premis.

A l'àlbum Picasa de la Biblioteca podeu veure totes les fotos que ens van enviar els usuaris en resposta a la nostra petició.





Seguidament s'ha fet el sorteig d'una bossa de la Botiga de la Festa Major entre els usuaris que han participat en el préstec dels Lots Sorpresa. En aquest cas una mà innocent ha estat l'encarregada d'extreure la butlleta guanyadora, que ha recaigut en l'usuària Silvia Aravena.

A continuació tots els presents han pogut escoltar "Conte de riure, conte de plorar", a càrrec de Montse Parra, en commemoració del Dia Internacional de la Pau que se celebra aquest mes.


Share/Bookmark

1 comentaris :

Anònim ha dit...

Felcitats a tots els premiats, així com a tots els que van enviar fotos: són una passada!