Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquesta setmana us presentem novetats per a petits i grans. esperem que us agradin!

SIMINOVICH, Lorena. M’agrada la fruita. Barcelona: Cruïlla, 2010. I LLIBRE JOC


Àlbum il·lustrat en format de llibre joc, amb colors, formes i textures molt vistoses i que de segur que resultaran atractives per als menuts de la família.

Cada doble pàgina ens presenta una fruita concreta i d'altres amb les que comparteixen color o textura. Així doncs en obrir el llibre ens trobem amb el color vermell representat per la maduixa, el gerd i les cireres; el verd amb la poma, el Kiwi i el raïm i així fins a cinc colors i l’afirmació final: M’agrada la fruita!

Us el recomanem pel seu atractiu visual i també perquè afavorèix l'educació en hàbits alimentaris saludables. Bon profit!

Més informació a:
Llegirllibres.cat


PLATT, Richard. Nova York: història de la gran poma. Barcelona: Blume, 2010. I 94 CIU

Llibre de coneixements que ens apropa a la història d’una de les ciutats més famoses i emblemàtiques del món: Nova York.


L’inici ens situa a l’any 1600 quan una illa, anomenada Manahatouth, es poblada per nadius americans; posteriorment hi arribaran l’explorador Henry Hudson i els primers colons, de procedència holandesa. A mesura que anem passant les pàgines veurem l’evolució de la ciutat, a través de petis plànols, dels episodis històrics més destacats i de detalls que destaquen algunes activitats o personatges coneixerem com podia ser la vida en aquesta ciutat americana al llarg dels 400 anys que separen l’inici del final del llibre.

Al final trobem un glossari , que aporta més informació sobre les paraules en cursiva del text, i un índex.

Més informació a:
Llibres Fnac


Share/Bookmark