Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


La proposta d'aquesta setmana és:


LAVAL, Thierry. Els Cinc continents. Barcelona: Cruïlla, 2011. I LLIBRE JOC


Àlbum en format de llibre joc, conté solapes, que ens porta de viatge pels cinc continents. A cadascuna de les pàgines desplegables visitarem un continent, representat amb profusió d’imatges, que reprodueixen amb detall tot allò que l’identifica (monuments, flora i fauna) i que quan les pleguem de nou recuperen alguna de les imatges amb el nom corresponent.

Recomanat per a gaudir en família buscant imatges, a l’estil del que fem quan busquem a Wally, i enriquint el vocabulari dels més petits.

Més informació a:
Bloc L'elefant trompeta


SCHÖSSOW, Peter. El Meu primer cotxe era vermell. Barcelona: Joventut, 2011. I2 JOV

Àlbum il·lustrat, premiat amb el Premi Llibreter 2011, que ens narra les aventures de dos germans que reben un regal del seu avi: un antic cotxe de pedals, que està tan vell i atrotinat que caldrà arreglar-lo abans de poder-lo usar.

L’aventura dels dos germans, que malgrat la diferència d’edat tenen una gran complicitat, començarà quan emprenen la tasca de tornar-li el perdut esplendor al cotxe regalat. Després continuaran aprenent unes normes bàsiques d’educació vial i finalment emprendran el primer viatge que els portarà més enllà dels indrets coneguts. L’aventura els deixarà molt bon regust i moltes ganes de continuar viatjant, amb l’inestimable ajut del cotxe vermell.

Tot el text està acompanyat d’unes magnífiques il·lustracions, plenes de colors càlids i terrosos i que reprodueixen amb molta exactitud allò que ens explica el text. Els senyals de trànsit, que també hi trobem fan que sigui un àlbum recomanable per a ensenyar educació vial.

Més informació a:




Share/Bookmark