Cercar

Arriba BOLA DE DRAC!





El 15 de febrer de 1990 TV3 va estrenar BOLA DE DRAC i va esdevenir un fenomen de masses des del començament.

La sèrie d'Akira Toriyama, autor també de DOCTOR SLUMP, va crear un univers d'herois que encara ara fan les delícies de grans i petits, amb personatges tan entranyables i coneguts arreu com: Son Goku, el protagonista de cua de mico; Bulma, l'adolescent independent i valenta; El Follet tortuga, mestre de mestres i vell pervertit; Krilín, l'amic d'en Son Goku; o Freezer, un dels pitjors enemics.

Aquesta sèrie va ser la porta d'entrada de la cultura japonesa al nostre país i va continuar amb l'emissió de totes les parts de la saga: BOLA DE DRAC Z, i BOLA DE DRAC GT. Aquestes dues centraven els episodis en lluites interminables entre els diversos contrincants i enemics; la sèrie va perdre la frescor inicial i els arguments còmics i de relació entre personatges i, malgrat això, va continuar tenint un nombrós públic.

TV3 torna a emetre des del 19 de setembre la sèrie completa, a les 21.30 cada dia al Canal 3XL. Aqui a la Biblioteca us oferim com a novetat tots els episodis de BOLA DE DRAC ZETA i us recomanem la consulta del web de Bola de Drac en català:

BOLA DE DRAC





Share/Bookmark