Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Una setmana més us oferim la nostra recomanació, i aquesta vegada tenim un interès amagat: volem que reflexioneu a la vegada que gaudiu de dos àlbums molt especials.


BRENIFIER, Oscar. Ben fet, mal fet. Barcelona: Cruïlla, 2011.
I17 BRE

BRENIFIER, Oscar. La qüestió de Déu. Barcelona: Cruïlla, 2011. I17 BRE

Col·lecció d’àlbums il·lustrats que posen les grans preguntes de la filosofia a l’abast del gran públic. Tots ells ens plantegen diverses preguntes amb la finalitat de generar una reflexió en el lector i que aquest n’extregui les pròpies conclusions, ja que no hi ha una manera única de pensar i tothom hem de trobar les nostres pròpies respostes.


El seu format, una il·lustració innovadora i quallada de textos breus, però incisius, els fan atractius per a un ampli sector de públic.


Els dos àlbums que recomanem contraposen dotze idees sobre Déu i sobre bons i mals comportaments, respectivament.


Óscar Brenifier és doctor en Filosofia i educador. Ha treballat a diversos països en la promoció de tallers dedicats a la filosofia. Jacques Després va estudiar Belles arts i ha treballat en l’animació: escenografia, videojocs i documentals. Les seves obres conjuntes han estat traduïdes a divuit llengües i han rebut nombrosos premis.Més informació a:
http://youtu.be/iiuBru8Yo_A

Share/Bookmark