Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquesta setmana us recomanem dos títols imprescindibles:

JEFFERS, Oliver. Amunt i avall. Algemesí: Andana, 2011. I1 AND

Àlbum il·lustrat protagonitzat per un nen i un pingüí, la primera aventura dels quals ja us vam presentar i que portava per títol Perdut i trobat.

En aquesta nova aventura trobarem els dos amics jugant i fent activitats plegats i feliços, fins que arriba un dia que el pingüí vol fer una cosa important i la vol fer tot sol: vol volar!.

Ho intenta amb totes les seves forces i amb mitjans diversos, ajudat pel seu amic, però un dia el pingüí troba la manera de fer realitat el seu somni i marxa sense avisar. A partir d’aquell moment veurem com el nen se sent sol i busca per tot arreu el seu amic, i com el pingüí il·lusionat no s’adona de la falta del seu amic fins al cap d’un temps. El retrobament de tots dos posarà el punt i final a l’aventura voladora del pingüí i els farà adonar-se de la importància de la seva amistat, de les limitacions de cadascun i del valor de compartir les pròpies experiències.

Recomanat per l’atractiu de les seves il·lustracions, de colors càlids i aparença senzilla. També pels textos breus però que aporten una àmplia gama de matisos, sentiments i reflexions al voltant d’un valor tant important com l’amistat.

Més informació a:
Editorial Andana
Web Autor





PEYO. On es barrufa el barrufet de les ulleres? Barcelona: Base, 2011. I LLIBRE-JOC


Els barrufets, personatges de còmic creats pel dibuixant belga Peyo, són els protagonistes d’aquest àlbum de l’estil On és Wally?, que ens presenta aquesta gran família en situacions diverses en les que cal trobar al Barrufet de les ulleres. Si ets ràpid i estàs entrenat el trobaràs amb facilitat, per això la proposta inclou trobar també d’altres barrufets o d’altres objectes com una aranya, un sabó, un punyal, etc.

Una bona proposta ara que els Barrufets tornem a estar d’actualitat, o també per compartir, amb els infants de la nostra família, aquells personatges que ens van acompanyar en la pròpia infantesa.


Share/Bookmark