Cercar

Tertúlia amb Carme Riera


Dilluns a les 19.15 h aproximadament vam tenir el plaer de conversar amb una gran escriptora: Carme Riera. La trobada formava part de la celebració del 15è aniversari de la biblioteca i comptava amb la col·laboració de l'Antena del Coneixement de la URV, el director de la qual (Ramón García Mateos) va fer la presentació de l'escriptora.




Els integrants del Club de lectura adult havien llegit la seva darrera obra, Natura quasi morta, que va centrar l'explicació de l'autora i les preguntes dels assistents. A més vam poder parlar del procés de creació d'una novel·la: com sorgeix la idea de l'argument, com es prepara i documenta l'autor, les pautes que marca un gènere com la novel·la negra i que creen un marc del qual l'autor no pot sortir, etc.

També es va parlar de l'aventura que ha representat aquesta última etapa narrativa, des de la novel·la gòtica amb pinzellades còmiques de L'estiu de l'anglès, a la sàtira social i política de Amb ulls americans per arribar a la novel·la negra amb Natura quasi morta.

La trobada va ser en obert per tal de donar cabuda a totes les persones interessades i va tenir lloc a la segona planta de la biblioteca.




Share/Bookmark

1 comentaris :

Lectora empedreïda ha dit...

Una trobada del club atípica per la manca de xivarri habitual. No sé si va ser perquè una autora tan famosa imposa una mica o què, el cas és que en certs moments vaig trobar a faltar el bullici habitual, sobretot a l'hora de fer-li preguntes. I això que em va semblar propera i gens engolada la Carme. Però bé, en conjunt va valdre molt la pena l'estoneta compartida amb ella.