Cercar

Intens dia de sant Jordi


Ahir 23 d'abril, diada de sant Jordi, vam viure un dia ben intens a la biblioteca.






Al matí omplíem les torres amb les novetats de lectura, que us havíem triat d'entre l'allau de novetats editorials que es presentaven, i també ens esperaven visites escolars. La biblioteca es va omplir de nens i nenes que van escoltar ben atents tota la informació sobre el nostre funcionament i els contes que els va narrar la nostra companya Rosana, que en sap un niu.






A la tarda tornàvem a rebre un munt de nois i noies que no es volien perdre de cap manera l'activitat Pinta'm un conte. Montse Parra i Nuri Mariné ens van fer passar una estona ben divertida amb els seus contes de dracs i cavallers. Després cadascú es va poder emportar un dibuix, dels que havia fet la Nuri, per pintar-lo a casa seva; hi va haver, però, qui va preferir quedar-se a pintar-lo a la Biblioteca. L'activitat va ser patrocinada per "la Caixa".







Ahir també es van trobar els membres del Club de Lectura Fàcil, que va creixent en nombre de participants: ja són deu!. Van estar parlant de la celebració de la diada i del seu significat, també van comentar el que havien llegit a casa i finalment van llegir diversos fragments en veu alta.






Share/Bookmark