Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


La nostra recomanació d'avui és tot un clàssic de la literatura infantil, que va rebre molts de premis quan es va publicar i que continua agradant a gent de totes les edats.

COMPANY, Mercè. La Nana Bunilda menja malsons. Barcelona: Associació de Mestres Rosa Sensat, 2011. I2 MAR


Àlbum il·lustrat de la col·lecció “Mars” que recupera àlbums il·lustrats editats fa més de 25 anys, però que mantenen la seva qualitat.

Aquest està protagonitzat per la Nana Bunilda que “és petita, rabassuda i grassona. La seva feina és menjar-se els malsons que de vegades s’escolen per les escletxes dels bells somnis.” I quan arriba a casa seva amb la bossa carregada, els transforma en una xocolata dolça i espessa que li servirà per fer deliciosos pastissos que compartirà amb els seus amics.

Es tracta d’un clàssic absolutament recomanable per la tendresa que es desprèn tant del text com de la il·lustració i que ens pot ajudar molt a l’hora de combatre els malsons dels més petits.

Més informació a:
Faristol


Presentació a Teatreneu:




També us volem recomanar un thriller juvenil, però que pot agradar a gairebé totes les edats. Es tracta de:

SANZ, Esther. El llibre dels cors adormits. Barcelona: Montena: 2011. JN(SAN)BOS

Es tracta d’una novel·la d’aire romàntic, amb tocs fantàstics i d’intriga que ens absorbeix des de les primeres pàgines, quan ens presenta la protagonista principal: Clara.

Ella és una noia que acaba de perdre la seva família i com és menor, té 17 anys, és obligada a instal·lar-se amb el seu únic parent viu, un oncle al que amb prou feines coneix i que viu en un petit poble de Sòria. Després d’una primera trobada totalment decebedora, Clara decideix traslladar-se, tota sola, a una casa semi abandonada que la família té al mig del bosc.

I ja no us explico res més; us animo a descobrir-ho tot llegint el llibre. Segur que us agrada!



Més informació a:
Al·lots, el petit príncep


Share/Bookmark