Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Les nostres propostes d'avui ens porten a viatjar. Esteu preparats?

BOSCH, Lolita. Els amics de l’art i els contes de totes les arts del món. Barcelona: Edebé, 2011. I CONTES

Llibre de contes, de gran format, que proposa un recorregut per diversos indrets del món a través dels relats que van narrant els diferents protagonistes de les històries. El fil conductor que les va enllaçant és un gos, l’Art, al que fa referència el títol i que surt retratat a la contraportada del llibre.

Es tracta de contes que llegits en veu alta resulten molt atractius ja que l’autora juga constantment amb les onomatopeies, les repeticions i els diàlegs, que ens permeten fer veus diferents. Estan acompanyats per les il·lustracions de Noemí Villamuza que hi aporten un toc d’exotisme que combina perfectament amb el text tot enriquint-lo.

Recomanat per a tots aquells que estimen els contes i molt especialment als narradors i als petits oients que demanen un conte cada dia.






FALCÓN MALDONADO, Cristina. Brasil: les cintes de Bonfim. Barcelona: Edebé, 2011. I2 EDE


Àlbum il·lustrat que pertany a la col·lecció “1, 2, 3 de sobte al...”, de l’editorial Edebé. Està protagonitzada pel Martí, un noi que el dia del seu vuitè aniversari rep un regal molt especial del seu avi, que va ser un gran explorador: la clau d’una habitació secreta. Allí el Martí troba mapes, àlbums de viatges i un collaret molt estrany que té el poder de fer-lo viatjar per tot el món.

En aquesta aventura que avui us comentem viatja al Brasil i coneix tots els elements més significatius de la seva fauna, flora, costums, folklore, etc. Les il·lustracions, de Marta Fàbrega, de traç arrodonit i colors càlids acompanyen molt bé el text i en destaquen diversos aspectes focalitzant la nostra atenció sobre ells.

Recomanat per als amants de les aventures i les exploracions.


Share/Bookmark