Cercar

Visita de la Cap de Servei






Avui al matí bibliotecaris i bibliotecàries de les diverses biblioteques de Tarragona ens hem trobat amb Carme Fenoll, Cap del Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Dolors Comes, Cap de la Central de biblioteques de Tarragona i Jordi Agràs, Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona.





La trobada ha servit per conèixer la nova Biblioteca de Riudoms, que és magnífica, i perquè Carme Fenoll ens parlés de projectes, reptes i il·lusions, a més de transmetre'ns una gran dosi d'empatia i d'energia.

Les biblioteques públiques som un puntal fonamental en la cultura de qualsevol municipi, actuem com a prescriptores i tenim una quantitat de socis i d'usuaris que ja voldrien d'altres equipaments. Treballem amb vocació de servei, intentant no caure en el desànim davant l'escassetat de recursos i lluitem dia a dia perquè els ciutadans estimin la biblioteca i la integrin en la seva vida quotidiana, fent-ne usos diferents segons l'edat i les necessitats.

Som en una situació de crisi, sí, però la nostra experiència, el desig de compartir el coneixement i la capacitat d'interacció amb els ciutadans ens ha de permetre sortir-ne enfortides. No ho dubteu!






Share/Bookmark