Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


La proposta d'avui gira al voltant dels llibres i la lectura. Estan esperent que els descobriu!


CLEMINSON, Katie. Otto: l'ós de llibre. Barcelona: Joventut, 2011. I1 JOV


Àlbum il·lustrat protagonitzat per un ós molt especial ja que és un personatge de llibre i com a tal hi viu en l’interior. És feliç quan els habitants de la casa l’agafen de la prestatgeria i llegeixen les seves aventures, però també surt a explorar tot allò que l’envolta. Un dia, a causa d’una mudança, es quedarà sol a la casa i decidirà sortir a la ciutat per a trobar nous amics i una nova casa, que serà ... doncs sí, ho heu endevinat, una biblioteca.

Les il·lustracions de traç senzill però plenes de detalls transmeten a la perfecció tot el simbolisme de la història així com diferents valors: l’amor pels llibres, l’optimisme davant l’adversitat i l’amistat.

Tastet

Més informació: Llegir en cas d'incendi
Soñando cuentos




SMITH, Lane. ¡Es un libro!. Barcelona [etc.]: Océano, 2010. I1 OCE


Àlbum il·lustrat protagonitzat per un mico que llegeix i un ase que tecleja al seu portàtil; l’ase , encuriosit, li va preguntant al mico si el llibre serveix com a bloc, envia missatges, té Wi-Fi, etc. I la resposta del mico sempre és: No, és un llibre!. Al final l’ase li demana el llibre al mico i queda totalment absorbit per la lectura (un fragment de L’illa del tresor) tot i que amb algun tic de noves tecnologies...

Les il·lustracions de traç senzill i de colors càlids arrodoneixen una història que no us deixarà indiferents.

Recomanat per a totes les edats per l’amor cap als llibres, en paper, i la lectura que se’n desprèn així com pel toc d’humor i la diversió que genera.


Més informació a: Al·lots el Petit Princep






Share/Bookmark