Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils

Avui els protagonistes són els animals. Us presentem dos àlbums de coneixements que us ajudaran a conèixer algunes de les seves particularitats més curioses o divertides.


SCOTT, Peter David. Animals sorprenents d'arreu del món. Barcelona: Joventut, 2011. I Animals




Àlbum de coneixements que ens presenta diversos animals en funció d’aquella característica que els fa més especials o curiosos, així del cavall de mar destaca que inverteix el paper dels pares ja que és el mascle qui porta el petits; del peresós que és la criatura més lenta del món, del guepard que és la més ràpida, etc.

Les il·lustracions presenten els animals, amb una precisió gairebé fotogràfica, en el seu hàbitat i jugant amb els colors per tal de fer-les més vistoses i atractives.

Al final trobem unes Notes de camp que ens aporten més detalls sobre cada animal a més dels esbossos, en carbonet, de l’autor.

Recomanat per a gaudir-ne en família per la qualitat de l’edició i la il·lustració.




GILPIN, Daniel. Cómo se ocultan los animales. Madrid: MacMillan Infantil, 2010. I Animals




Àlbum de coneixements de la col·lecció “3-De cerca” que ens acosta al món sempre fascinant dels animals amb il·lustracions en relleu, desplegables i fotografies.

El tema principal són les estratègies de diversos animals per evitar ser vistos i per tant ser caçats. N’hi ha que es camuflen canviant de color o semblant el que no són; d’altres, que són inofensius, miren d’assemblar-se a animals perillosos, etc. Està estructurat en capítols segons les estratègies usades; els textos son breus i van acompanyats de moltes il·lustracions que els amplien i complementen.

Recomanat per als amants dels animals, a partir de 7 anys.


Video:



Share/Bookmark