Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquesta setmana deixem la ficció per recomanar-vos llibres de coneixements. Us animem a descobrir-los!


MUINELO, Óscar. 16 pintores muy, muy importantes. Madrid: Bruño, cop. 2010. I 75 SAB


Àlbum il·lustrat que ens acosta al món de l’art presentant-nos alguns secrets i curiositats de 16 grans pintors, de diverses èpoques, entre els que podem trobar a Velàzquez, Goya, Miró, Dalí i Picasso, fins arribar als setze noms del títol.

Els textos breus i centrats en diversos aspectes de la vida i obra dels pintors, les il·lustracions de Violeta Monreal, plenes de sensibilitat i atractiu, amb predomini de la tècnica del collage, la proposta de joc ja que hi ha objectes amagats que cal trobar i finalment un enllaç a Internet per qui vulgui més informació en fan una obra absolutament recomanable per a pares i educadors interessats a introduir els infants en el món de l’art.

Aquest àlbum que pertany a la col·lecció “Saber más” de l’editorial Bruño ha rebut, el 2011, el premi CCEI d’il·lustració



TAYLOR, Barbara. Dinosaures: un viatge fascinant pel món de la prehistòria. Madrid: Macmillan, cop. 2011. I 56 TAY

Àlbum desplegable de la col·lecció “Sorprenents 3D” que ens proposa un viatge fascinant a l’era dels dinosaures.

Està estructurat en capítols que expliquen en detall com eren els dinosaures, la seva evolució, característiques i peculiaritats, amb textos breus i profusió d’imatges. A més inclou cinc escenaris desplegables que mostren com vivien i proporcionen informació complementària.

Recomanat per als amants dels animals prehistòrics, a partir de vuit anys, per la qualitat de l'edició. Segur que us agradarà!


Share/Bookmark