Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


I la recomanació d'avui és:





JEFFERS, Oliver. Atrapat. Algemesí: Andana, 2011. I1 AND



Oliver Jeffers és un escriptor i il·lustrador d’obres infantils del que ja us hem recomanat d’altres títols com "Perdut i trobat", protagonitzat per un nen i un pingüí.

Avui us presentem el darrer àlbum que ha arribat a la Biblioteca i que ens explica l’aventura d’en Floyd que juga feliç amb el seu estel fins que se li queda atrapat en un arbre. Llavors començarà tota una odissea per intentar recuperar-lo mitjançant una única estratègia: anar llançant estris, animals, etc. a l’arbre per tal de fer caure allò que hi ha quedat atrapat.

Recomanat perquè és molt divertit, amb una barreja d’imaginació desbordant i tocs d’humor gamberro, que faran les delícies de grans i petits.

Més informació a: Bloc De que fa gust la lluna

Bloc Alots El petit príncep


KIMIKO. 365 petons. Barcelona: Corimbo, cop. 2011. I LLIBRE JOC

Kimiko, filla de mare japonesa i pare francès, va fer estudis d’estilisme a Tòquio i després va treballar en una casa d’alta costura a París. Actualment es dedica a escriure i il·lustrar àlbums infantils.

365 petons és un àlbum de gran format, molt de color i planes dures, que presenta diferents propostes de lectura; es pot considerar com un calendari: cada doble pàgina està dedicada a un mes de l’any i a un escenari diferent, per exemple Agost - Petons al mar, Setembre - Petons a la ciutat, a la banda esquerra tenim els dies del mes amb la correspondència del petó entre els personatges que apareixen en la il·lustració. També podem jugar a trobar els personatges que es petonegen, les particularitats de cada escenari, etc.

Recomanat per la tendresa, els valors i les múltiples possibilitats de joc que ens ofereix.

Més informació a: Bloc L'elefant trompeta





Share/Bookmark