Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquesta setmana les nostres recomanacions parlen de llibres i biblioteques, que comparteixen protagonisme amb un gat i un peix vermell. Curiós, no?


MYRON, Vicki. Dewey: ¡un gato en la biblioteca!. Barcelona: Edebé, 2011. I1 TRE LLETRA LLIGADA

Àlbum il·lustrat que adapta la història de Dewey, el gatet de biblioteca que ha commogut el món i que explica la història real d’un cadell de gat que una bibliotecària va trobar dintre de la bústia de devolucions d’una biblioteca d’Estats Units. Amb una il·lustració realista que busca la complicitat del lector descobrirem les aventures d’aquest gat bibliotecari que es converteix en el company perfecte dels usuaris i dels bibliotecaris.


Més informació a: SOL


YOO, Taeeun. El Pez rojo. Pontevedra : Faktoría K de Libros, 2011.
 I2 FAK


Àlbum il·lustrat protagonitzat per Ramiro, un infant que acompanya al seu avi a la biblioteca on treballa i que s’emporta també a la seva mascota: el peix vermell que dóna títol al llibre. Una vegada dintre de la biblioteca l’infant queda fascinat davant de les sales plenes de llibres, que va explorant fins a quedar-se adormit de cansament. Quan es desperta, o no, es troba amb la peixera buida, però descobreix una cua vermella que s’amaga entre les prestatgeries i aquí comença tota una aventura entre fantàstica i onírica.

Recomanat per la qualitat de les seves il·lustracions, uns gravats acolorits a mà, que estan plenes de detalls suggerents i curiosos: fixeu-vos en el joc de diferències de les guardes! També pel seu cant a la imaginació i l’amor cap als llibres i la lectura que se’n desprèn.

Més informació a: Bloc Lo leemos así



Share/Bookmark