Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Ja teniu aquí les propostes de la setmana. Us agraden?

MIR, Paco. El Monument a l'estel. Barcelona: Thule, 2011. I2 THU

Àlbum il·lustrat, escrit per Paco Mir, integrant del grup Tricicle, i amb unes potents il·lustracions de Raquel Díaz Reguera  que explica la divertida història de la construcció d’un poble en un indret on no hi havia res.

Tothom hi vivia feliç i despreocupat, tant que ni s’havien ocupat de posar-li un nom. Un any va passar una cosa terrible, va arribar l’estiu, però era tan calorós, tan tòrrid, tant sufocant que tots es van posar a pensar com solucionar-ho. Us animeu a descobrir-ne la continuació?

L’editorial Thule col·labora amb Pallassos sense fronteres aportant 1€ per la venda de cada exemplar del llibre.PEIX CRUZ, Susana. Xamae. Barcelona: Abadia de Montserrat, 2011. I2 ABA

Àlbum il·lustrat de gran format que a través de la protagonista ens fa una poètica descripció dels cicles de la vida. Xamae és una llavor, fins al final no sabrem de què, que és empesa pel vent i passa per un munt d’aventures i experiències fins que arrela en un indret de la serra de Garraf.

Ha estat guardonat amb el Premi Mercè Llimona, que convoquen l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Obra social de Catalunya Caixa, i amb la Llança de sant Jordi, que organitza Òmnium Cultural.

Més informació a: Va de llibresShare/Bookmark