Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquesta setmana les recomanacions tenen com a protagonistes a monstres, bruixes i vampirs. Us fan por?

LARREULA, Enric. Els Monstres monstruosos. Barcelona: Baula, 2011. I1 CON LLETRA LLIGADA


Àlbum il·lustrat de la col·lecció “Contes esbojarrats” que ens presenta la història d’uns monstres malvats que es passen el temps terroritzant els habitants del país on viuen. Un dia decideixen tenir un fill monstre que sigui pitjor que ells, però no els surt tal i com s’havien imaginat.

Els textos d’Enric Larreula són breus i enginyosos, plens d’ironia i molt adients per ser llegits en veu alta. Estan acompanyats per les il·lustracions de Carles Arbat, vistoses i acolorides, que faciliten que els que encara no saben llegir puguin seguir igualment la història.


ALIAGA, Roberto. El Nòvio de la bruixa. Barcelona: Edebé, 2012. I2 TRE


Àlbum il·lustrat de la col·lecció “Els meus contes preferits de Tren blau”. Ens narra les aventures de la bruixa Leotarda que es troba molt sola tot i que viu acompanyada per sargantanes, ratolins i una òliba. Un dia decideix buscar un nòvio per tal de viure acompanyada, però això no serà tan fàcil com ella s’imaginava.

Recomanat per les magnífiques il·lustracions, que expressen els sentiments i estats d’ànim dels protagonistes i permeten als més petits seguir aquesta història d’amistat i amor.

Més informació a: Millares de libros


LLUCH, Enric. El Vampir Ladislau. Barcelona: Animallibres, 2011. I2 ANI


El protagonista d’aquesta història és un vampir que pateix un problema molt greu: té els ullalls desgastats i per tant no pot mossegar cap coll. Al llarg del llibre el descobrirem en el moment de despertar-se i l’acompanyarem en les seves vicissituds per aconseguir que li esmolin els ullals. Si ho aconseguirà o no, caldrà que ho descobriu vosaltres mateixos.

Recomanat pels textos enginyosos i plens d’humor i les fantàstiques il·lustracions de Fernando Falcone, plenes de realisme i moviment.

Més informació a: Al·lots El petit príncep
Universitat de València



Share/Bookmark