Cercar

Trobada del club de Lectura FàcilAhir dilluns, a les sis de la tarda, ens vam trobar els sis integrants del club LF per continuar comentant El corsari negre. Al llarg de la trobada vam aclarir dubtes sobre paraules noves i per tant desconegudes; també es va comentar que estava versionada en valencià i per tant hi havia algunes conjugacions i  paraules desconegudes, ja que la majoria està estudiant català estàndard.

S'ha parlat de la importància de llegir, entendre i assimilar més que de fer lectura ràpida; han de gaudir d'aquest nou aprenentatge de lectura i comunicació en català, però per a la setmana vinent gairebé tots volen tenir acabat el llibre i començar amb l'altra aventura de pirates, L'illa del tresor.

Cal destacar també que tot el grup es va cohesionant i es mostra participatiu i animat.Share/Bookmark

6 comentaris :

Antonio ha dit...

El proper dilluns parlarem de les aventures i desventures del senyor Emilio de Roccanera, senyor de Ventimiglia, cavaller de Valpenta i capità de la marina italiana, conegut com el Corsari Negre. Gran amic meu.
Aconseguirà finalment els sus proposits?

Antonio ha dit...

Hola companys,
cada vegada es posa més interessant aquests llibre, el nostre amic el Corsario Negre és una caixa de sorpreses, a part de ser un pirata valent, aconseguirà els seus propòsits?

Antonio ha dit...

El Corsari Negre s'ha enamorat de l'Honorata.Li ha trencat el cor, ooohhhh!
Que romàntic ens ha surtit quest pirata.
Aconseguirà els seus propòsits?
Aconseguirà venjar-se de Van Guld?

Anònim ha dit...

Gràcies Antonio pels teus comentaris!

Anònim ha dit...

Ens està agradant molt la lectura del llibre.
Rosa Ma

Lectora empedreïda ha dit...

Quin goig que fa tan bé de Déu de comentaris. A veure qui més s'atreveix a dir la seva.