Cercar

Trobada del club de Lectura Fàcil



En la trobada d’avui hem fet una mica de pràctica sobre com entrar comentaris al Bloc. L’Antonio ha estat molt actiu durant aquesta setmana però ha comentat que caldria que algú més s’animés a participar i així s’anés produint un intercanvi de comentaris durant la setmana. A veure si després de la pràctica d’ahir la gent s’anima i durant la setmana es van generant comentaris!.

La Pilar ha portat imprès en paper un article d’El Periódico sobre la vida de Salgari que s’ha llegit en veu alta i ha servit per saber més coses sobre aquest autor, un clàssic del gènere d'aventures i pirates.

Finalment s’ha parlat d’El corsari negre, s’han comentat aquells detalls que han cridat més l’atenció i també s’han aclarit dubtes sobre paraules noves.

Us animeu a afegir algun comentari? Vinga, ànims!





Share/Bookmark

8 comentaris :

Lectora empedreïda ha dit...

Aquest primer llibre ha estat tot un èxit. Esperem que la resta d'obres que ens proposa la Rosa siguin igual d'engrescadors.

Anònim ha dit...

Molt bona experiencia la del club de lectura; pasem una estona agradable i gràcies a aquest he descobert el món de la pirateria.

LOLA

Rosa Maria ha dit...


Estic contenta de veure que la tria de la lectura ha estat encertada i que ja us aneu animant a participar amb comentaris.

Feliç lectura a tothom!

Anònim ha dit...

Aquest llibre ha obert la llauna. Hem de tenir en compte que tots portem un Corsario Negre a dins, per tant, hem de treure-ho.
Antonio

Anònim ha dit...

Ara que esteu llegint l'ILLA DEL TRESOR, us adjunto un enllaç amb 10 raons per a llegir aquesta obra. Espero que us agradi:
http://www.clublecturajuvenil.blogspot.com.es/2008/10/10-raons-per-llegir-o-rellegir-lilla.html

ROSANA

Lectora empedreïda ha dit...

Home, Antonio, això que tots portem un corsari dins potser és un pèl exagerat. Que no som polítics, home.

Petons.

Anònim ha dit...

...Si Pilar si, tots portem a dins un "Corsari".El proper Dilluns ja li explicaré el perquè i segur que em donarà la raó. Una abraçada

Antonio

Rosa Maria ha dit...


Quin goig que fa veure tants de comentaris. Felicitats a tots els que aneu participant i a veure si aconseguim que s'hi afegeixi tothom!