Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


I aquesta setmana us recomanem dos llibres plens de tendresa. Us animeu a descobrir-los!


DEACON, Alexis. Coco i Piu. Barcelona: Ekaré, 2012. I1 EKA (Receptes)


Dos ous reposen mig colgats en la sorra, quan s’obren en surten un ocell i un cocodril, que es pensen que són germans. Tots dos s’ajuden en el seu dia a dia, busquen menjar, escalfor i companyia, però un dia descobreixen que pertanyen a espècies diferents i s’han de dir adéu, o potser no?

Recomanat per la qualitat de l’edició i de les il·lustracions així com pels valors que transmet: l’acceptació de la diferència i la importància d’estimar i ser estimat.

Més informació a: Llibreria Altell


MARÍAS, Javier. Ven a buscarme. Madrid: Alfaguara, 2011. I1 ALF


Àlbum il·lustrat de la col·lecció “Mi primer” que convida a autors consagrats, en la literatura per a adults, a escriure per a infants.

Héctor, un noi de vuit anys, que està estiuejant a casa de l’àvia, troba al bosc una caixa metàl·lica que conté una fotografia i una carta demanat ajuda. La seva àvia l’ajudarà a descobrir la identitat de la noia fotografiada i a posar-s’hi en contacte. Acompanyen el text unes il·lustracions, de Marina Seoane, de colors càlids i plenes de sensibilitat que arrodoneixen aquesta història d’intriga al voltant d’una troballa.

Recomanat per a tots aquells a qui agraden les històries amb valors com la generositat.

Més informació a: Biblio Abrazo





Share/Bookmark