Cercar

Trobada del club de Lectura Fàcil


Hem donat la benvinguda a una nova assistent, que prové de Rússia: la Liudmila. Esperem que se senti còmoda entre nosaltres i enriqueixi el grup amb les seves aportacions.

Hem començat a llegir L’home invisible, però no han arribat prou exemplars i els que tenien un altre llibre n’han explicat les seves impressions.

Hem llegit la primera pàgina del llibre que va escriure i publicar la Pilar: La mostra de l’olivera, que va guanyar el Premi Sebastià Juan Arbó 1994 i que ha estat una sorpresa per ells.

Hem acabat amb un llibre de contes del Jesús Moncada: Històries de la mà esquerra, que la Pilar li vaig aconsellar al Jiri.

Avui Mequinensa ha tingut força protagonismei per això us deixo aquesta entrevista amb el jesús Moncada amb motiu de la reedició d'una obra cabdal: Camí de sirga.





Share/Bookmark

5 comentaris :

Lectora empedreïda ha dit...

Quina gran troballa aquest vídeo del gran Jesús Moncada. En aquell moment, entre d'altres coses, ja parlava de la poca consideració que tenien els espanyols envers els catalans. Tota una premonició dels temps que ara estem vivint.
D'altra banda, la notícia que el membre del club, l'Antonio, ha trobat un treball i ara ja no ens pot acompanyar, m'ha entristit una mica, a banda de l'alegria que m'ha donat per aquest fet que avui en dia es pot equiparar a la loteria. Molta sort, Antonio, encara que et trobarem a faltar molt al club.

Rosana ha dit...

Pel que veig el club va "viento en popa". Quant a aspectes "tècnics" us diré que ja podeu passar a buscar l'exemplar de l'HOME INVISIBLE. S'ha retrasat una mica, però ja el tenim aqui.

Antonio ha dit...

Gràcies Pilar per les teves paraules però no és un treball definitiu, desgraciadament, és una cosa temporal, a causa de la necessitat no em queda un altre remei que acceptar el que sorgeixi i segurament ens veurem molt aviat,jo no deixaré d'enviar missatges al blog,i sobretot no deixaré de llegir. Una abraçada per a tots...
Antonio

Rosa Ma ha dit...

Antonio, m'alegra que hagis trobat una feina ni que sigui temporal. Espero que t'haguem encomanat el cuquet de la lectura i vagis llegint al teu ritme. Els teus comentaris al Bloc seran molt ben rebuts!
I la resta, vinga, a participar... que sinó sempre som els mateixos ;)

maria pilar ha dit...

Ànim, Antonio, que qui dies passa, anys empeny. La qüestió és anar fent i criant pèl i sobretot no deixis de cultivar-te com has fet fins ara. El saber et farà lliure.

M. Pilar