Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


I aquesta setmana us recomanem:

WALDRON, Kevin. El Sr. Rondó i el malentès al zoo. [Barcelona]: Flamboyant, 2012. I1 FLA (Receptes)


Àlbum il·lustrat que va guanyar el Premi Bologna Ragazzi a la millor opera prima el 2009.

Està protagonitzat pel senyor Rondó, que com cada matí es posa la seva jaqueta preferida i va a fer la ronda pel zoo. Aquell matí però tot serà diferent perquè la jaqueta li va petita i en comptes de donar-li seguretat el fa sentir malament. El senyor Rondó va passejant pel davant dels animals i va comentant que està gras, que fa pudor, que està arrugat i els animals es pensen que parla d’ells i tots es va sentint malament. Al final trobarà al seu fill i s’adonarà que s’han intercanviat la jaqueta, però la història encara ens reserva una sorpresa que haureu de descobrir llegint el llibre.

Recomanat per compartir-lo amb els més petits, per parlar de com ens afecten les emocions i amb unes fantàstiques il·lustracions que acaben d’arrodonir el text.

Més informació a: Blocs Xtec


MOON, Seung-yeoun. Pintores. Barcelona [etc.]: Libros del Zorro Rojo, DL 2011. I1 ZOR


Àlbum il·lustrat protagonitzat per dos germans que estan jugant a la seva habitació quan la seva mare els crida perquè vagin a banyar-se. Els dos nens creuen que estan nets i que no els cal banyar-se, però tot jugant troben unes aquarel·les i comencen a inventar-se històries i a pintar-se, primer la cara i després el cos. Finalment la mare compartirà també la diversió i el bany.

Recomanat pels seu cant a la imaginació infantil, que permet als protagonistes transformar-se i traslladar-se, per la seva vitalitat i pel bon humor que contagia.

Més informació a: Libros del zorro rojo
Darabuc


Share/Bookmark