Cercar

Trobada del Club de Lectura Infantil



L'última sessió del Club de Lectura Infantil del 2012 ha començat amb una agradable sorpresa: la Marila ha portat un PADDINGTON BEAR amb tot els seus complements: la gorra, l'etiqueta amb el missatge per tal que algú el cuidi, i la seva maleta plena de llaminadures.

Amb la Marila, però també amb la Paula, els dos Nils, la Lia, la Marina, l'Alba, l'Adrià i la Judit hem parlat de EN JACOB DOS-DOS I L'ULLAL ENCAPTUXAT, de Mordecai Richler, un llibre que ha agradat per la seva originalitat, per l'humor i també per les magnífiques i vitalistes il·lustracions.

Donat que l'editorial, Castellnou, té diferents propostes lúdiques a l'entorn d'en Jacob Dos-Dos, hem repartit uns dibuixos per tal que els nens i nenes puguin fer la titella del protagonista i retallables d'altres personatges de la sèrie.

Finalment hem conegut diferents llibres de temàtica nadalenca i hem començat els assajos per al proper 2 d'abril, Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. Ens retrobem el 25 de gener per a comentar UN CAS COM UN CABÀS, de Georgia Byng.



Share/Bookmark

1 comentaris :

Anònim ha dit...

Va ser molt divertit la última sesió