Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Un divendres més us presentem els nostres recomanats. Descobriu-los, segur que us agradaran!


HEIN, Jakob. Bona nit, Carola. Barcelona: Takatuka, 2012. I2 TAK

Àlbum il·lustrat protagonitzat per la Carola del títol, una nena que no té por de res ni de ningú. Una nit en què dorm sola perquè el seu germanet s’ha quedat a dormir a casa d’un amic se li presenta un monstre que li diu que és monstruosament dolent i que la vol espantar. Ho aconseguirà?

L’àlbum està il·lustrat de forma magnífica, amb primers plànols que destaquen als dos protagonistes, la Carola i el Monstre i en retraten les seves emocions i sentiments. La tipografia també juga amb les mides de les lletres i amb els colors i aconsegueix un resultat molt atractiu.

Recomanat  per a pares i educadors que vulguin treballar els terrors nocturns dels infants i també la diferència entre ser valent i prudent.

Més informació a: Takatuka



GANGES, Montse. Fem de metge. Barcelona: Combel, 2012. I Oficis

Àlbum il·lustrat per a primers lectors que pertany a la col·lecció El cavall volador. Acció i la sèrie Treballem, que presenta diversos oficis. A través dels dibuixos de Christian Inaraja i de fotografies coneixerem quina és la feina dels metges i perquè serveixen els diferents instruments que utilitzen. El text està en lletra de pal i lletra lligada, cosa que els fa recomanables per aquells que s’inicien en la lectura.


Més informació a: Combel


Share/Bookmark