Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquesta setmana us recomanem dos àlbums plens de sensibilitat i amb unes il·lustracions especialment atractives. Què, us les voleu mirar?


RANIA, Reina, Salma y Lily. Barcelona: Ediciones B, 2011. I2 EDI (Receptes)

Àlbum il·lustrat que ens explica la història de dos entrepans i d’una amistat. Les nenes protagonistes són amigues i comparteixen hores de joc i d’aprenentatge, però a l’hora de menjar s’adonen que mengen aliments molt diferents; un dia totes dues expressen en veu alta l’estranyesa que els produeix l’entrepà de l’altra i aquí comença la incomprensió: es barallen i es formen dos bàndols a l’escola. Un dia faran un esforç de comprensió i ...

Està il·lustrat per Tricia Tusa en colors suaus i perfecta harmonia amb el text.

Més informació a: Ciberanika




GUTIÉRREZ SERNA, Mónica. El Mar y otras cosas de las que también me acuerdo. Barcelona: Thule, 2011. I2 TRA

Àlbum il·lustrat de gran format en que l’autora fa un homenatge al seu avi. Al llarg de les seves pàgines, amb uns textos breus però plens d’emoció i unes il·lustracions magnífiques anirem descobrint com l’avi li ensenya a llegir, a pensar, a dibuixar, però sobretot a estimar.

Recomanat per a llegir en companyia: podrem compartir el llibre i també les vivències que s’hi expliquen alhora que hi afegim les nostres pròpies.

Més informació a: Revista Babar






Share/Bookmark