Cercar

Club de Lectura Infantil



Divendres 22 va tenir lloc la trobada del Club de Lectura Infantil de febrer. Donat que aquell dia la Rosana Andreu, dinamitzadora del Club, celebrava el seu aniversari, va convidar els nens i nenes a berenar coca amb xocolata, servida per l'Alfredo del BAR EL CASAL.

Seguidament es va comentar EL LIBRO FANTÁSTICO, la primera part de LAS CRÓNICAS DE SPIDERWICK, de Tony DiTerlizzi i Holly Black. És un llibre que ha agradat molt i que ha engrescat a la majoria a continuar llegint la resta de llibres de la sèrie.

Donat que estàvem en un ambient tenebrós vam presentar altres llibres d'éssers fantàstics que van cridar molt l'atenció, bàsicament per les il·lustracions. 

Els últims 10 minuts van servir per a assajar l'activitat que tindrà lloc el 2 d'abril com a commemoració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. El llibre que comentarem el mes vinent és UN SOMNI DINS UN MITJÓ, d' Eulàlia Canal.

La Rosana vol donar especialment les gràcies a tots els integrants del Club que li van cantar una cançó per a felicitar-la i que li van entregar uns dibuixos i una capsa plena de cors amb bons desitjos. Així dóna gust!





Share/Bookmark