Cercar

Celebrem l'any Espriu


Ahir a la tarda els integrants del club de Lectura Fàcil ens vam desplaçar fins a l'Ateneu per celebrar, conjuntament amb l'Escola d'adults i l'Oficina local de català, l'Any Espriu. Allí se'ns van afegir també integrants del club de Lectura Adult per gaudir de la lectura conjunta de fragments de l'obra de Salvador Espriu.



L'acte va ser conduït per Helena Martínez, responsable del Servei local de català, que va anar presentant els blocs temàtics en què estaven distribuïdes les lectures. Anna Saperas, directora del Centre de Normalització Lingüística de l'àrea de Reus, va cloure l'acte amb un breu parlament.










Posteriorment els integrants dels clubs de lectura van tornar a la biblioteca on ens esperava un pica-pica i una altra lectura conjunta d'Espriu, aquesta sense tants de nervis i en un ambient molt més relaxat i distès.







Share/Bookmark

3 comentaris :

Antonio ha dit...

Us vau adonar de com ho vam fer?
Som els millors!!
Els nervis, els nostres millors aliats, quan més n'hi ha encara ho fem millor. Felicitats!!
D'una cosa si que em penedeixo, no haver pogut quedar-me per la festa "grrrrr"

Rosa ma ha dit...


Va ser una llàstima que no et puguessis quedar Antonio, però en farem més i espero poder comptar amb tu! Gràcies per tornar a animar els comentaris :)

Lectora empedreïda ha dit...

La veritat és que tot va quedar molt bé. No les tenia totes al sac en l'assumpte de la lectura, creient que només llegiríem una ratlla, però al final va quedar reeixit. Enhorabona a tothom. I el pica-pica de germanor va ser "resulton".
A veure si la sortida que farem a Barna resulta ben divertida.
Això no hi ha qui ho pari.