Cercar

Club de Lectura Infantil



Divendres passat vam fer la penúltima sessió del Club de Lectura Infantil. Va ser una trobada molt amena, ja que apart de comentar EL CAS DEL MACARRÓ GRATINAT, de Andreas Steinhöfel, tothom va portar els llibres que els havien regalat per Sant Jordi.

El llibre de Steinhöfel, que va ser escollit Premi Nacional de Literatura Juvenil a Alemanya, no va agradar gaire i molts no van passar de les primeres pàgines. La Rosana va comentar una mica perquè li havia agradat i perquè recomanava que els que no l'havien llegit ho provessin més endavant, ja que és un llibre molt original i amb un protagonista del qual es poden aprendre moltes coses. El llibre de Steinhöfel també va donar peu a parlar de Hitchcock, d'Agatha Christie, i de mitologia grega!

Els llibres de Sant Jordi van ser d'allò més variats i el fet que els compartissin amb la resta ja va crear complicitats i promeses d'intercanvi. Hi havia manga (Bola de drac); juvenils fantàstics (Percy Jackson); d'amor (Un petó de mandarina, d'Eulàlia Canal); de cuina; de misteri (Les aventures d'Alfred i Agatha); de Geronimo Stilton (l'últim viatge al regne de la fantasia) i també Marina, de l'Olga Xirinacs, l'autora que ens visitarà el proper 21 de maig per tal de finalitzar aquesta temporada del Club de Lectura.


Share/Bookmark