Cercar

Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil




Com cada any la Biblioteca es va afegir el 2 d'abril a la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil promogut pel CLIJCAT (Consell Català del Llibre per a Infants i Joves)

En aquesta ocasió es va portar a terme una sessió del cicle Qui vol un conte...de princeses? una mica especial. En primer lloc es va felicitar l'Alba Vives, del Club de Lectura Infantil, per tal de venir a la Biblioteca a representar els contes en el dia del seu aniversari. Seguidament l'Adrià va llegir el MANIFEST i tots els assistents es van disposar a escoltar els contes.

El primer, La princesa drac, un conte de fades tradicional anglès amb un drac i un cavaller de protagonistes, però molt diferent del nostre tradicional de Sant Jordi. A continuació la Rosana Andreu com a narradora i els nens i nenes del Club de Lectura Infantil com a actors, van representar dos contes de ratolins: El millor pretendent del món, i La rateta que escombrava l'escaleta.

Aquest acte va donar el tret de sortida a les activitats de DIES DE LLIBRES A CAMBRILS.

La notícia a REVISTA CAMBRILS

Des de la Biblioteca volem donar les gràcies als integrants del Club de Lectura Infantil per la seva il·lusió en la preparació dels contes representats.


Share/Bookmark

1 comentaris :

Paula ha dit...

El teatre va estar molt chulo, només que l'Alba i la Judit no s'estimaven gaire!!!!
Jajajaja