Cercar

La Clàudia i el seu casc de bombera



La Clàudia és una princesa ben tradicional: amb els seus vestits preciosos, la seva corona i els seus cabells perfectes. Els pares n'estan molt de la seva petita, però a ella aquesta vida no li agrada gaire, i un dia a l'escola, després d'una visita al Parc de Bombers, descobreix que el que més li agradaria és ser bombera.

CARME ROMERO és bombera del Parc de Cambrils i ha escrit aquest conte per a fomentar la igualtat d'oportunitat entre sexes i també per a donar a conèixer qüestions bàsiques de prevenció relacionades amb l'ofici dels bombers. El llibre està editat per Salòria Edicions dins la Col·lecció Pessigolles i els expressius dibuixos van a càrrec de M. Carmen López Martínez.

La presentació va ser seguida per una cinquantena de persones, entre petits i grans, que van gaudir amb la història contada per la mateixa autora. La Carme es va posar el públic de la seva part amb el seu atrezzo de bombera i amb les ganes d'encomanar el seu ofici als més petits.

Aquesta activitat estava inclosa dins el programa Dies de Llibres a Cambrils, que continuen el proper divendres a les 19'30 h. també a la Biblioteca amb la presentació del llibre El Romanço d'Anna Tirant, de JOSEP PEDRALS.






Share/Bookmark