Cercar

Cloenda del Cicle de Contes



El dia 8 va tenir lloc la cloenda del cicle Qui vol un conte... de princeses?, que es va iniciar el passat mes d'octubre.

Donat que era un dia especial, també la sessió va ser una mica diferent. En primer lloc una usuària, Armida Hernández, va iniciar l'acte explicant un conte de princeses amb l'ajuda de les il·lustracions que havia preparat en un portàtil. El conte, anomenat Los Cinco criados, és d'arrel tradicional i explica la història d'un príncep que es vol casar amb una princesa i ha de passar unes quantes proves per tal d'aconseguir-ho; en cada prova s'ajuda dels seus criats, que tenen qualitats especials.

A continuació la Rosana Andreu va explicar els contes Alba Rosada, la princesa que es va enamorar del mar i La Princesa Cirera. Per a finalitzar d'una manera original tots els assistents van sortir al carrer i van poder participar activament del conte Anem a caçar l'ós, que va servir per a introduir el proper tema del cicle de contes que s'iniciarà el mes d'octubre vinent sota el títol de QUI VOL UN CONTE... DE FERES FEROTGES?






Share/Bookmark