Cercar

Trobada del Club de Lectura Adult


El dilluns a la tarda el mal temps no va espantar als integrants del club de lectura adult que ens vam trobar per comentar la proposta del mes:


Desolacions, de D. Vann

Tertúlia del club de lectura
Trobada: 29/04/2013
Valoració mitjana: 4.9  (6 màxim)
Assistents: 14

La tertúlia ha comptat amb la participació de Rosa Maria Vilella, llicenciada en Dret i en Humanitats,  que ha volgut compartir amb tots nosaltres el seu interès per aquest autor i les seves desolades històries.

Prèviament Rosana Andreu ens ha comentat com la va conèixer en una trobada, organitzada per la UOC a Barcelona, per parlar de llibres, lectura i noves tecnologies. També com la seva relació ha continuat i s’ha estès a d’altres interessos com la fotografia o l’esport.



La conversa ha anat girant al voltant de l’autor, de la seva biografia i de les seves obres anteriors. Juntament amb les nostres opinions hem anat intercalant la lectura d’alguns fragments del llibre i d’entrevistes de David Vann i hem arribat a la conclusió que:

    genera angoixa, una sensació que arriba a ser gairebé física, i cal llegir-la en un moment vital optimista

      està molt ben escrita, tant en l’aspecte del llenguatge, cru i poètic alhora, com en l’evolució dels personatges i de la trama.

En resum un llibre que mentre el llegíem ens ho ha fet passar força malament, ens ha desolat, però que ha obtingut una bona valoració i que fins i tot ha ocasionat un trending topic, ja que molta gent n’ha triat una frase per comentar:

“Pots triar la persona amb qui comparteixes la vida, però no en qui es convertirà aquesta persona” (pàg. 95)





Share/Bookmark