Cercar

Trobada del club de Lectura Fàcil


Ahir, fidels a la cita amb la lectura fàcil, ens vam trobar per canviar una mica de tema. Hi ha companys que ja s'han llegit El doctor Jekyll i Mr Hyde, però d'altres encara no han pogut i per això, en homenatge a un gran escriptor i al poble d'origen de la Pilar, vam llegir un relat dels que conté El cafè de la Granota.

El vam llegir entre tots, comentant les paraules noves o desconegudes i el sentit de la història, que gairebé ningú va captar inicialment. Va ser molt gratificant i la Pilar ens va explicar un munt d'anècdotes de Mequinensa.

Va ser una tarda molt especial, de xalera compartida. Gràcies Jesús Moncada!






Share/Bookmark

2 comentaris :

Antonio ha dit...

...tens raó Rosa, va ser una mica difícil entendre-ho a la primera, però quan ho llegeixes una miqueta ràpid ho entens perfectament i és més, et rius molt.
  A la ralitat hi ha gent que posa excuses de totes les mesures per sortir-se de l'embolic sigui com sigui, però la del nostre intèrpret, la veritat sigui dita; s'està guanyant el perdó, una altra cosa ben diferent serà que el Isidre el deixi marxar sense donar-li el merescut càstig ...

Rosa Ma ha dit...

Hola Antonio. Per això comptava amb la complicitat de la Pilar, que és una fan absoluta de Moncada i a més coneix de primera mà allò que explica.
Continuarà... ;)