Cercar

Trobada del club de Lectura Fàcil



Ahir dilluns vam tenir la darrera trobada del club de Lectura Fàcil durant el curs 2012-13. Vam acabar el llibre comentant aspectes diversos dels costums de la família del protagonista. L'aigua del Rif, de Montserrat Flores, va agradar molt a tothom.


Vam finalitzar amb un petit refrigeri amb viandes fetes pels mateixos participants com a comiat del curs, esperant retrobar-nos en el proper.

Bon estiu a tothom!


Share/Bookmark

3 comentaris :

Antonio ha dit...

Hi ha una cosa que sempre he volgut explicar, i és que cada vegada, cada Dilluns que sortim del club, ho fem com bojos, parlant en veu alta i sense adonar-nos que els responsables de la biblioteca ja tenen prou feina amb nens i nenes per mantenir-los callats, i res més se sent: shhiiiiiiiiiiii! per aquí, shhiiiiiiiiii!! per allà, encara sort que la Rosa i la Pilar estan de la nostra part, si no, ens pelaven! Bon etiu per tothom!!!

Antonio ha dit...

BON ESTIU!!!

Rosa M ha dit...

Antonio, això de que us pelaven és una mica exagerat, no? Encara no he vist ningú que surti de la biblioteca tot espellat ;)Certament sortiu engrescats de la tertúlia i no recordeu que sou en una biblioteca. Ara ja no és un espai de silenci gairebé conventual, però sí que s'hi troba gent amb interessos molt diversos i caldria tenir-ho en compte per facilitar-ne el bon ús i la convivència. BON ESTIU!!!