Cercar

Club de lectura infantil



Divendres 25 va tenir lloc la primera trobada del Club de Lectura Infantil de la temporada. Hem començat amb 9 inscrits i també cares noves: la Marila, la Nerea, el Nil, la Lia, la Clàudia, la Marina, la Judit, l'Ainara i la Pepa.

Ens vam presentar i cadascú va comentar el seu llibre preferit de casa. La Pepa i l'Ainara van portar llibres de la Tea Stilton: Misterio en París i La maragda del príncep indi. La Lia, La Maia i l'àvia Bet, una història realista sobre una àvia a qui han de portar a una residència i el seu gos està destinat a la gossera, a no ser que la Maia i la seva colla ho impedeixin. La Marila ens va ensenyar el primer llibre de la col·lecció Las Aventuras de Alfred i Agatha, Los diez pájaros Elster, i ens va explicar perquè li agraden aquestes històries de misteri. El Nil és molt bon lector i va portar dos llibres: Els pitjors anys de la meva vida, en clau d'humor; i L'ombra de la serp, aventures fantàstiques de Rick Riordan.

Seguidament vam parlar de diferents dinàmiques entorn del món de la lectura: quin llibre regalarien al seu pitjor enemic, amb quin personatge anirien a berenar, llocs preferits de lectura, si havien llegit algun llibre "prohibit" ... van sortir respostes molt curioses i que demostren que tots els participants són uns grans lectors.

A continuació vam fer entrega dels carnets del club (recordeu que amb aquest carnet teniu un petit descompte en la compra de llibres de lectura infantils a la Llibreria Serra), amb totes les dates de les sessions, i vam mirar l'apartat infantil de la Biblioteca dins el web, i un lloc de les biblioteques de la Diputació de Barcelona amb activitats per a la castanyada.

Per acabar vam llegir en veu alta un fragment del llibre ELS CULDOLLA, de Roald Dahl i els integrants del Club es van emportar el llibre que comentarem el mes que ve: L'ALEGRE ROGER, de Colin McNaughton. Us deixem la recomanació del nostre Canal Youtube:




Share/Bookmark