Cercar

Trobada del club de Lectura Fàcil


La tarda del dilluns hem llegit, en veu alta, el conte que tocava aquesta setmana i que pertany a El cafè de la granota, de Jesús Moncada. Aquesta activitat l'haurem de fer cada vegada per tal de millorar la dicció dels participants.

Després l’hem comentat abastament, incloent anècdotes viscudes en relació amb el personatge del conte, l’agutzil.


Ha estat una trobada entretinguda tot i que hem trobat a faltar alguns dels companys i companyes, que són de viatge. els desitgem una feliç tornada!


Share/Bookmark

3 comentaris :

l'antonio ha dit...

...hi ha un capítol de Jesus Moncada ,què el protagonista és el escombriaire del poble, i res més amb mirar les deixalles dels veïns sap l'estat anímic de cadascú. vull dir, tots som vulnerables. Qualsevol persona pot saber coses nostres, fins i tot les dolentes. Però avui dia això no té importància perquè nosaltres mateixos les escrivim en xarxes socials ....

Rosa Ma ha dit...


Gràcies Antonio per continuar participant en el club de lectura Fàcil, ni que sigui de manera virtual.
El teu comentari és molt encertat, l'altre dia al diari hi havia una noticia sobre una nova modalitat de segrest, a Mèxic, i es veu que els delinqüents s'informen bàsicament a través de les xarxes socials.
Fins aviat!

M. Pilar ha dit...

Aneu fent, aneu, amb les xarxes socials. A mi, personalment, no m'hi enganxaran. Això sí, no pots evitar que un o altre pengi alguna foto teva tant si vols com si no. Quant a això de les escombraries, crec que hi ha alguna novel·la negra on averigüen coses remenant-hi.
Salut.