Cercar

Avui et recomanem...


VAN der MEER, Ron. Barcos de vela. Madrid: Montena, 1985. 629 VAI

Cuando los primeros navegantes se hicieron a la mar en sus primitivos barcos de vela, tuvieron tanto valor y osadía como los astronautas que en la época moderna exploran el espacio. Provistos de frágiles barcos, aquellos marineros se enfrentaron a elementos desconocidos, olas violentísimas y feroces tormentas, guiándose sólo por el sol y las estrellas.



Àlbum pop up dedicat al món dels vaixells. Endinsant-nos en les seves pàgines descobrirem totes les interioritats dels vaixells, des del tipus de vela, que encara s’utilitza en embarcacions esportives, a la construcció de l’embarcació i les seves característiques.

Hi trobarem també informació dels primers navegants i dels vaixells que empraven, des dels víkings i els seus drakkar , als bergantins, les caravel·les, els galions o els grans bucs mercants.



La presentació d’alguns del vaixells en format pop up o tridimensional, i les explicacions concretes i concises el fan adient per a tot tipus de públic, especialment per a compartir en família i entretenir-se amb tots els detalls.

Segur que si teniu esperit mariner us encantarà!


Share/Bookmark