Cercar

Entre lletres i imatges



Ahir dilluns, a les 6 de la tarda, va tenir lloc la segona trobada d'Entre lletres i imatges. En aquesta ocasió el fil conductor eren les pomes: en teníem de cera, de plàstic, d'alabastre pintat i fins i tot alguna de veritat. Tots els contes escollits tenien en algun moment de la narració una poma com a protagonista. 

Els infants van parlar de seguida de la Blancaneus, emmetzinada per la seva madrastra amb una poma, però els àlbums que vam compartir portaven tot un altre missatge: parlaven dels beneficis de la generositat i de l'alegria de compartir les coses bones, en aquest cas una poma vermella i sucosa amb els amics. També com una poma verda de plàstic es pot convertir després d'un munt de peripècies en una deliciosa poma vermella.


Els diversos contes compartits van ser: La poma, de K. Iwamura (Corimbo), La manzana roja, de F. Oral (Juventud), La historia de la manzana roja, de J. Lööf (Kalandraka) i L'eriçó, de G. Roldán (Thule)



En acabar es va entregar una caixeta per guardar els Instants de lectura als nens que no la tenien i també una poma de cartolina com a recordatori de la sessió.



Share/Bookmark