Cercar

Club de Lectura Infantil



La sessió del Club de Lectura Infantil de març va girar al voltant del llibre LES DUES MEITATS DE L'AMISTAT, de Susie Morgenstern. Hi va haver diverses opinions sobre la història de la Sarah i en Salah, que es coneixen per telèfon (en un moment en què encara no existien els telèfons mòbils), i que pertanyen a dues cultures completament diferents, l'àrab i la jueva.

El llibre no va agradar a tohom. Va haver algú a qui no li agradava la història en general, i altres que van trobar algunes paraules de difícil comprensió. Malgrat això, el llibre ens va donar peu a parlar sobre la tecnologia, l'amistat, les religions, i també sobre el DIARI D'ANNA FRANK, obra a la qual es refereixen el Salah i la Sarah en diferents moments. Així mateix vam conèixer altres obres de Susie Morgenstern, com ara: Emma y su mejor amigo, i No hi ha dret!

Per a finalitzar vam continuar amb la lectura en veu alta de ELS CULDOLLA, vam fer l'assaig per a la sessió de contes del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, i vem entregar la lectura del proper mes: UN PETÓ DE MANDARINA, de Eulàlia Canal.



Share/Bookmark