Cercar

Celebrem la Festa del Barri


La tarda d'ahir es va viure intensament a la biblioteca. Tots els nens i nenes que han participat al taller Llegim plegats van tenir la darrera trobada abans de l'estiu. Ho van celebrar amb una gimcana que els va portar a ells i als seus pares a voltar per la biblioteca buscant totes les pistes que s'hi amagaven. Al final de tot els esperava la Rosa Ma que els va fer entrega d'un Diploma i els va convidar a participar a la sessió de contes amb motiu de la Festa del Barri de l'Estació, on està ubicada la biblioteca.




A la sessió de contes vam parlar de les festes i dels element festius, especialment els gegants i els bastoners, que tenen molta tradició a Cambrils. Vam xalar escoltant les aventures d'El petit bastoner i coneixent una mica la història del Gegant del pi. Després els infants van poder escollir un full per pintar on hi havia diversos dibuixos i poemes de Lola Casas amb algunes lletres que s'havien amagat i calia descobrir. Posteriorment el full es retallava i s'hi posava un palet, de manera que quedés com un ventall. 


Va ser una activitat divertida en la que van participar nens i adults i que va acabar amb una mica de berenar per reposar forces: a qui no li ve de gust una mica de coca amb xocolata!!!



Us desitgem un estiu molt feliç i ple de lectures!


Share/Bookmark